Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde bulunan insanoğluın ve özge canlıların yangın veya herhangi bir evgin gidiş sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme ehil, bünyelması zorunlu, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde dünya almaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olabilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Birçok firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Demetevler mahallesinde bulunan ustalıkletmeme İtfaaiye müfredatına şayan şekilde yangın cıkış kapısı konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yöresel itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçmüterakki, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın bütün aranjör gereklilikleri içinladığından ve emniyetli bir boşaltma Yangın Merdiveni Kapısı rotası sağlamada yakıcı başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cihetı rabıta, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Binanın tipine ve kullanımına bentlı olarak, yangın kapısının muktezi metanet süresi belirlenmelidir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya rast ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlar.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapısının henüz faziletli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca onarım gerektirir.

Kanatlar zarfında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page